• Nou

Pompă de caldură Aer-Apă Chofu 16kW - 380V 3 faze

Referinta:

25.599,00 RON

Pompa de caldura 16kW Chofu monobloc pentru incalzire/racire si prepararea apei calde menajere in modul cel mai ieftin si avantajos pentru locuinta dumneavoastra. Controller-ul si pompa de recirculare sunt prinse in pretul pompei de caldura.

Cantitate

Sistemul de încălzire si prepararea apei calde cu pompa de caldura aer-apa Chohu este un sistem foarte economic si sigur. în proporție de 95% din timpul funcționarii, pompa de caldura Chofu are o sarcină parțială adica un consum redus fata de consumul standard. Puterea maximă sau mai bine zis consumul maxim de energie electrica a pompei de caldura este necesar numai atunci cand temperatura exterioara este foarte scazuta și acestea se intampla numai în foarte puține zile ale anului. La +2°C temperatura exterioară, consumul pompei de caldura este aproape la jumătate in comparatie cu energia necesara consumata atunci cand temperatura exterioara este de -15°C.

Pompa de caldura aer-apa de 16kW. Cel mai bun raport CALITATE / PRET din Romania. Aceasta pompa de caldura de 16kW acopera necesarul termic de incalzire si de apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 300m² cu inaltimea camerelor intre 2,7 - 2,9 m care are sistemul de incalzire prin pardoseala. Un calcul corect si profesional pentru dimensionarea pompelor de caldura se face in functie de volumul incaperilor. Aceasta corectie o facem ulterior cu un program de dimensionare special pentru pompele de caldura. Exprimarea in m² a incaperilor sau a caselor este mai usor inteleasa de cei care nu au tangente cu calcul de volume si dimensiuni. Daca inmultiti lungimea ori latimea rezulta suprafata in m² de care noi avem nevoie pentru estimarea pompei de caldura pentru locatia dvs. Un factor foarte important la dimensionarea pompelor de caldura este izolatia termica exterioara si in mod special a tavanului.

TEHNIC - POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW CD INVERTER
 
Eficienta COP = 4,11   Temp. minima mediu = minus -30°C
Incalzire = 16,0 kW Termic   Temperatura max./tur = 60°C
Racire = 16,0 kW Termic   Temperatura economa de lucru = 55°C
Consum maxim pe ora = 3,9 kW   Refrigerant = R32
Legatura electrica = 400 V/3ph /50Hz   Refrigerant = 2,80 Kg.
Puterea in amperi = 17,0 A   Racord Tur/Retur = 1 ¼” Zoll - DN25
Zgomot de functionare = 52 db (A)   Carcasa  -  exterior din tabla zincata.
Compresor  - Panasonic DC twin rotary   Carcasa  -  Rezistenta la intemperi
Automatizare  -  Controller extern    Dimensiuni in mm (L-H-A) = 1000x 14181x 330
Pompa de recirculare Panasonic - incorporata in pompa   Greutate = 124 Kg
Schimbator de caldura pentru apa - Schimbator de inox    Garantie totala 2 ani
Schimbator de caldura pt. aer - Schimbator de cupru   Service postgarantie 10 ani
Produs nou

Manual de utilizare

Descarcari (3.99M)

4 alte produse in aceeasi categorie: